home
events
zorgaanbod
menu

Green D&A gezondheids­huis

Persoonlijke Kwaliteitsvolle gezondheidsbegeleiding, voor jou!

Green DNA-20
Green D&A gezondheidshuis mobile

Je kan bij Green D&A een
ruimte huren voor manuele
sessies

Wij hebben ruimtes ter beschikking waar sessies kunnen doorgaan en waar gesprekken / consulten kunnen plaatsvinden.

OnsHuis2
OnsHuis3
OnsHuis4

Huren van onze twee grote
Green D&A ruimtes

Green D&A beschikt ook over 2 grotere ruimtes. Je kan de zaal huren per bloksysteem. Maar ook voor een lessenreeks op de benedenverdieping is het huren van deze prachtige ruimte mogelijk. We bieden een gezellige sfeer en aangename temperatuur omringd door natuurlijke elementen en een groene omgeving.

OnsHuis5
OnsHuis6

Event-ruimte gelijkvloers

Op het gelijkvloers is deze zaal voorzien van grote ramen die uitkijk geven op de natuur, met volledig ingerichte keuken en beeme-systeem. Deze zaal kan dienst doen voor lezingen, workshops, kooklessen, vergaderingen, infomomenten, cursusdagen.

Bewegingsruimte op de benedenverdieping

Deze ruimte is 64 vierkante meter en uitgerust met aangepaste sfeerverlichting en muziekinstallatie. Allerhande groeps- en individuele lessen kunnen hier sfeervol doorgaan zoals yoga, pilates, dans, mindfulness,…

OnsHuis7

Contacteer ons

Wens je meer informatie, kom je graag eens een kijkje nemen, wil je een verkennend gesprek of wil je de ruimte boeken? Mail of bel gerust naar Liesbeth Leysen.

Vacatures

Ben jij als deskundige op zoek naar een ruimte waarin jij jouw talenten samen met anderen verder kan ontwikkelen? Ben jij gemotiveerd en gedreven om je eigen praktijk op te bouwen of verder uit te breiden en je in een groepspraktijk te settelen? Bij ‘Green D&A’ bieden we je deze mogelijkheid.

Wij zijn een gedreven, dynamisch team van ervaren therapeuten, sommigen startend, anderen al langer een vaste waarde. We versterken – inspireren – en motiveren elkaar, hechten belang aan een gezellige werksfeer, staan open voor eigen inbreng en vernieuwende ideeën.

OnsHuis8

Algemene vragen of opmerkingen

Open solliciteren