home
agenda
zorgaanbod
menu

Françoise Gillain

Françoise Gillain hoofdafbeelding

Françoise Gillain

Life coach

Françoise Gillain

Françoise Gillain

Life coach

Aanbod

Life coaching

Meditatie

Mindfulness

 

Pranayama

Rouw- en verliesverwerking

Yoga teaching

Hi, Ik ben

Als verpleegkundige heb ik jaren in de zorg gewerkt, en ben ik blijven bijscholen, ontwikkelen en innerlijk blijven groeien.
Als lifecoach, mindfulnesstrainer, rouw- en verliesbegeleider, yin yogateacher heb ik me ook verdiept in pranayama (ademhalingstechnieken).

Levenservaring heb ik opgebouwd door te reizen en in contact te komen met verschillende religies en culturen, door het grootbrengen van 3 kinderen en nu ook af en toe de zorg op te nemen voor onze 4 kleinkinderen.

Je kan bij mij terecht voor coachingsgesprekken waarin we samen de situatie gaan bekijken, ik kan je o.a. ondersteunen bij vragen zoals :

  • zins- en levensvragen
  • hoe wil je verder met je leven
  • je botst ergens tegenaan in een relatie ( familie, vrienden, werk)
  • je wil reflecteren over ervaringen en gedrag
  • je wil in iets aardiger worden e.a.

Ik geef ook yin yoga zowel privé als aan groepen. Connectie voelen tussen lichaam en geest en verruiming van het bewustzijn waardoor je meer je grenzen kunt bewaken en aangeven. Emotionele blokkades wegwerken en de energie beter laten stromen zodat je je beter in je vel voelt en de organen beter functioneren.

Dit alles omdat een goede geest zich pas thuis voelt in een gezond lichaam en omgekeerd.

Rouwproces na overlijden, maar ook verlies van psychische en fysische gezondheid, het verlies door scheiding, rouw door verlies van huisdieren, … Deze pijnlijke ervaringen en rouwprocessen zijn voor iedereen verschillend.

Ondersteuning/begeleiding door een ‘buitenstaander’ kan helpen zodat je dit niet alleen hoeft te dragen. Samen kijken we hoe je op je eigen tempo – met alle gevoelens die er zijn – verder kan in je gewijzigde leven.

www.fragill.be