home
events
zorgaanbod
menu

Liesbeth Leysen

Liesbeth Leysen hoofdafbeelding

Liesbeth Leysen

Oprichtster van Green D&A

Liesbeth Leysen

Liesbeth Leysen

Oprichtster van Green D&A

Aanbod

Voedingsadvies

Dieptemassage

Ontspanningsmassage

Relaxatietherapie

Leefstijladvies

Gewichtsanalyse

Kooklessen

Detoxbegeleiding

Voetreflexologie

Voordrachten i.v.m. gezondheid

Bachbloesemtherapie

Iriscopie

Kookworkshops

Hi, Ik ben Liesbeth

Als verpleegkundige heb ik reeds een verdienstelijke werkervaring van 17 jaar in de zorg achter de rug. Daarnaast ben ik een trotse mama van 3 enthousiaste jongvolwassenen. Daarmee staat gezondheid steeds centraal in mijn dagdagelijks leven.

Na de opleiding van verpleegkunde ben ik me door de jaren gaan specialiseren in palliatieve zorgen, antroposofische verpleegkunde, lymfedrainage, orthomoleculaire coaching, een extra specialisatie in de Chinese massagekunst “tui na” en heb ik tevens de 4-jarige opleiding aan de levensschool volbracht. Deze ervaringen hebben me geholpen om me verder te verdiepen in het thema gezondheid en innerlijke groei. Waarmee ik nu reeds 10 jaar aan de slag ben als gezondheidsconsulente.

Op sportief vlak ben ik actief als triatlete en behaalde ik zowel de titel van Belgisch als wereldkampioen in de leeftijdscategorie 45+. Dit resultaat is enkel mogelijk door een goede voorbereiding, dagelijkse training, maar vooral een evenwichtige balans van gezonde voeding, werk en ontspanning.

Op basis van mijn ervaring wil ik jou graag verder helpen om meer kwaliteit in je leven te brengen en heet ik jou welkom op deze website.