home
events
zorgaanbod
menu

Detoxkuren

Detoxvakanties in het buitenland worden steeds populairder, maar zijn meestal ook heel radicaal en niet voor iedereen haalbaar. Daarom stel ik je graag mijn concept voor: ontgiften in groep of individueel en onder professionele begeleiding. Het grote voordeel is dat je de gezonde gewoontes vanaf dag 1 leert te integreren in je dagdagelijkse routine.

De kuur duurt 12 dagen en wordt onderverdeeld in 3 periodes. De “pré-detox”, de echte detox en de dagen waarin we terug gaan opbouwen of de “post-detox”. Voor de start van elke periode komen we samen voor de nodige instructies, tips, recepten, verwennerijen en uiteraard een flinke dosis motivatie.

Green-DNA-3.png

Begeleidende coach

Liesbeth Leysen

Detoxkuren_1
Detoxkuren_1Tablet
Detoxkuren_2

Hoe gaan we te werk?

Door een uitgebreide anamnese kan je kiezen om persoonlijk of in groep begeleid te worden.

De individuele begeleiding kan op maat gekozen worden met al dan niet de toevoeging van een ontspanningsmassage, iriscopie en/of voetreflexologie.

Door de dagelijkse motivaties per whatsapp en de frequente overlegmomenten, het uitgebreide detoxdagboek, de vele toegankelijke recepten en de algemene informatie over ontgiften gaat er een nieuwe wereld voor je open.

De nadruk wordt gelegd op vertraging, meer energie, respect voor lichaam en geest en uiteraard nodigt deze kuur je uit tot fysiek en emotioneel loslaten.

De kuur duurt 12 dagen en wordt onderverdeeld in 3 periodes. De “pré-detox”, de echte detox en de dagen waarin we terug gaan opbouwen of de “post-detox”. Voor de start van elke periode komen we samen voor de nodige instructies, tips, recepten, verwennerijen en uiteraard een flinke dosis motivatie.

Elk jaar wordt er een gans nieuw detox-dagboek gemaakt waardoor het steeds boeiend en interessant blijft om jaarlijks deze reset te plannen. Doordat de samenkomsten mooi en warm aangekleed worden, is het een ware verwennerij voor lichaam en geest.

Detoxkuren_2Tablet

My first detox

Een eerste detoxkuur is altijd een vreemd gevoel. Je hoort zoveel over de ervaringen van mensen omtrent ‘detoxen’. Juist bij deze First Detox is de persoonlijke begeleiding op maat van enorm belang. Ik zal gans de periode aan de zijlijn staan om jou te begeleiden en ervoor te zorgen dat het een aangename detox zal zijn.

‘Op jouw ritme en jouw wensen’ zullen we samen in kleine groep of individueel de wereld van detoxen ontdekken.

Je mag voor deze 3 weken het
volgende verwachten:

Elke detox is anders!

Elk jaar zal de detox in een ander jasje zitten.
Een volledig nieuw dagboek, ander thema, andere bijkomende eventjes want zo blijft deze milde zuiveringskuur steeds een verrassing.

Detoxkuren_3

Voel jij je klaar om:

Zodat je op je 80ste kan terugblikken op een gigantisch gelukkig leven? Dan is detoxen onder begeleiding van mij echt iets voor jou.

Detoxkuren_3Tablet
Detoxkuren_3

Voel jij je geroepen om met deze kleine maar toffe groep (max 15 deelnemers) een fijne tijd te beleven, dan geef je je naam op via het contactformulier. Graag neem ik dan contact met je op.

Ik kijk er alvast enorm naar uit om met jou op Detox-avontuur te gaan.