home
events
zorgaanbod
menu

Marielle De Bruyn

Marielle De Bruyn hoofdafbeelding

Marielle De Bruyn

Stress en burn-out coaching

Hartcoherentie coaching

Marielle De Bruyn

Marielle De Bruyn

Stress en burn-out coaching

Hartcoherentie coaching

Loopbaanbegeleiding

Aanbod

Stress & burn-out coach

Loopbaancoaching

Life coaching

Hartcoherentie

 

Hoi, Ik ben Marielle

Volg je hart want dat klopt!
Ik ben Marielle De Bruyn, gelukkig getrouwd, mama van 2 prachtige dochters en omi van 2 schatten van kleinkinderen. Als echtgenote, mama, omi en dochter, hou ik van mijn warm nest en geniet ik volop van onze momenten samen.

Met meer dan 30 jaar levenservaring in de bedrijfswereld en diverse rollen binnen organisaties, ken ik het reilen en zeilen van een werkomgeving door en door.

Mijn nieuw verhaal start begin 2017… Na jaren mezelf steeds voorbij te lopen, had een burn-out mij zwaar te pakken. Mijn lichaam leeg, mijn hoofd vol en mijn ademhaling op hol. Via een intensief traject, dankzij mijn huisdokter, psycholoog, coach en Liesbeth, sta ik nu dichter bij mezelf dan ooit tevoren. Voor mij was deze burn-out een levensles die ik wil gebruiken om anderen te begeleiden. Eén van de eerste dingen die ikzelf geleerd heb, is dat je pas goed voor anderen kan zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. Jezelf beter leren herkennen, erkennen en begrijpen, waardoor je beter weet wie je bent en je zo betere keuzes kan maken. Mijn kennis en ervaring wil ik graag delen, omdat ik uit ervaring weet hoe waardevol het is om andere mensen te laten groeien en bloeien.

Zit jij met vragen rond een situatie in je persoonlijke leven of werk?
Ben je bereid om actie te ondernemen en je te laten begeleiden naar een oplossing?

Samen ga ik met jou op pad om JOUW doel te bereiken, waar jij gelukkig van wordt, waar jij energie van krijgt, waar jij ’s ochtends (weer) graag voor uit bed komt!

(her)ademende groetjes,

Marielle De Bruyn